2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Drogmaffia pénzmosási ügyében változtatta meg az ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla

Hirdetés

Drogmaffia pénzmosási ügyében változtatta meg az ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla

A Fővárosi Ítélőtábla szerdán meghozott döntésével 18 vádlottnál változtatta meg egy kolumbiai drogmaffia pénzmosási ügyében hozott elsőfokú ítéletét.

A közlemény szerint a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla nem látott lehetőséget sem az első fokon elítélt vádlottak felmentésére, sem pedig a felmentett vádlottak bűnösségének kimondására – írja az MTI. Nem találták megalapozottnak az ellentétes irányú védelmi és ügyészi fellebbezéseket, a bűnösség kérdésében viszont osztoztak a törvényszék álláspontján, és részben eltérően minősítették a bűncselekményeket.

Az ítélőtábla döntése alapján két vádlott büntetése enyhült, négy vádlott büntetését súlyosbodott, a többi vádlott büntetése azonban érintetlen maradt.

Hirdetés

Jelezték: az elsőfokú ítélet 2021 áprilisi kihirdetésekor az ismeretlen helyen tartózkodó másodrendű, magyar vádlottat Egyiptomban elfogták, de az egyiptomi hatóságok azonban visszavonták a kiadatását, ezért az ítélőtábla felfüggesztette a vele szemben folyó büntetőeljárást annak elkülönítése mellett. A másodfokú ítélet a többi fellebbezéssel érintettnél szerdán jogerőre emelkedett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/16/kolumbia-drogmaffia-penzmosas-fovarosi-itelotabla-elsofoku-itelet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hajtóvadászat: egymás után törtek be egy budapesti üzletbe – videó

Két férfi július 1-én hajnalban berúgta egy VI. kerületben lévő üzlet bejárati ajtaját, majd ellopta …