2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Drámai videón a menekülő érdi emberrabló elfogása – a rendőr testkamerájának felvétele

Hirdetés

Drámai videón a menekülő érdi emberrabló elfogása – a rendőr testkamerájának felvétele

Az érdi rendőrök hevesi kollégáikkal együtt bilincselték meg az érdi G. Tibor Richárdot január 12-én délután. A férfival szemben egy autólopási ügy miatt akartak intézkedni, amikor gyorsított és elmenekült előlük. Egészen Heves vármegyéig üldözték. Mivel a menekülő férfi Gyöngyösön lepadkázott, kitört az autó egyik kereke, úgyhogy gyalog próbált menekülni. Átugrott egy korláton és néhány percre eltűnt a szemük elől. Már elhitte, hogy a rendőrök szem elől tévesztették, amikor lecsaptak rá.

A férfi egy közel 8 méter mély és 5 méter széles beton-partfallal körülvett patakmederben guggolt, amikor bekerítették. A rendőröknek már maga a menekülés is gyanús volt, ezért megbilincselték, elfogták, és kórházba vitték, mert a lábát fájlalta.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230119-heteken-keresztul-rettegesben-tartotta-kornyezetet-egy-erdi-sorozatbunozo.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …