2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Drámai változás jön az időjárásban jövő héten, erre senki sem számított

Drámai változás jön az időjárásban jövő héten, erre senki sem számított

Anticiklon nyúlik be délnyugat felől a Európa belseje felé, hatására meleg, napos, száraz az idő, nagy területen 35 fok körül vagy afelett alakul a csúcshőmérséklet. Az elmúlt napokban felettünk lévő hidegcsepp dél felé haladva fokozatosan gyengült, már jóval kevesebb helyen okozott záport, zivatar. Időjárási frontok a Brit-szigeteken és Skandináviában okoznak változékony időt, arrafelé több helyen előfordul csapadék is.

A Kárpát-medence időjárására is egyre inkább a korábban említett anticiklon lesz hatással, így hétfőn túlnyomóan derült, száraz időre számíthatunk.

Vasárnap közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Az előző napokhoz képest nagyobb a csapadék valószínűsége, így – nagyobb eséllyel a nap második felében – többfelé lehet eső, zápor, zivatar. A szél északnyugatira fordul, megélénkül, helyenként meg is erősödhet. A minimumhőmérséklet 17 és 23, a maximum 26 és 35 fok között valószínű.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230820-idojaras-jelentes.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Halálra gázolt egy embert a vonat Hárosnál

Emiatt több vonat menetrendje módosul – írta a Mávinform közleményében. A Déli pályaudvarról Keszthelyre 10:35-kor …