2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Donáth Annának rengeteg kritikája van Karácsony Gergely politikájával szemben

Hirdetés

Donáth Annának rengeteg kritikája van Karácsony Gergely politikájával szemben

„Vállalom a felelősséget, bármi is lesz az eredmény” – hangsúlyozta a Telexnek adott, pénteken megjelent interjújában Donáth Anna, a Momentum elnöke, EP-listavezetője.

Véleménye szerint nincs még egy olyan bátor liberális párt ma Magyarországon, mint a Momentum. Az interjúban beszélt arról is, hogy:

  • A Momentum támogatja Karácsony Gergelyt, de a főpolgármester úgy döntött, hogy egy másik listán indul. Donáth Anna így azt gondolja, hogy meccseljék le az úriemberek a választást.
  • „Karácsony Gergely politikájával szemben rengeteg kritikánk van, mivel azonban a fővárosi vezetésben részt vett a Momentum is, furcsán venné ki magát, ha én azzal most szembemennék. Azt a szakmai munkát tudjuk a jövőben is támogatni, de Karácsony Gergely politikai döntéseivel nem értünk egyet.”
  • A status quo nem bukott meg annyira, hogy szembemenjenek Karácsony Gergellyel. Vitézy Dávid ajánlata szerintük nem rossz, de a megjelenése és a csapata felvet kérdőjeleket. A választók majd eldöntik, hogy melyik ajánlatban bíznak jobban. 
  • Szerinte nem tűnt el a Momentum, ő és politikustársai is folyamatosan járják az országot.
  • A családi piknikekkel olyan választókat is el tudnak érni spontán módon, akik például a gyereküket viszik a játszótérre, vagy kutyát sétáltatnak. „Nagyon sok emberrel találkoztam ilyen módon, akik azt sem tudták, hogy választások […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/24/donath-anna-valasztasok-mandatum-onkormanyzat-listavezeto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …