2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Donáth Anna: Márki-Zay Péter rengeteg populista üzenettel operál

Hirdetés

Donáth Anna: Márki-Zay Péter rengeteg populista üzenettel operál

„Azt gondolom, hogy nagyon sok üzenettel vágtunk neki a kampánynak, és nem volt egy koherens magyarázóerő, egységes vízió” – jelentette ki Donáth Anna az előválasztással kapcsolatban a Telexnek adott interjúban.

Október elején mondott le Fekete-Győr András a Momentum elnöki pozíciójáról, miután a párt küldöttgyűlése úgy döntött: új vezetőre van szükség a választási kampány következő szakaszában. Fekete-Győr András az utolsó helyen végzett az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztás első fordulójában, majd maga kezdeményezte, hogy a párttagságot képviselő küldöttség döntse el, vele szeretnének-e belevágni a választási kampányba, vagy valaki mással. Vasárnap a Momentum küldöttgyűlése Donáth Anna európai parlamenti képviselőt választotta meg pártelnöknek.

Donáth Anna szerint az elválasztási kampányban az emberek nem értették, hogy a Momentum most éppen elszámoltatni szeretne, vagy nyugati Magyarországot teremtene.

Nem meséltük el, hogy ezek a különálló elemek ugyanarról szólnak. De ez nem is csoda, hiszen akkora volt a hangzavar az ellenzéki oldalon az előválasztás különböző részleteiről, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudta

Hirdetés

– fogalmazott az új pártelnök.

Fekete-Győr András rossz szerepléséről Donáth Anna azt mondta, mindannyiuknak van benne felelőssége, miközben nem történt hatalmas kudarc, és „nagyon sok jó eredményt” ért el a Momentum.

Azt viszont súlyos hibának tartom, hogy az egyéni jelöltekről csak egy fordulóban dönthettek a szavazók, mert követhetetlen volt, hogy melyik párt kit támogat, és miért

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/23/donath-anna-marki-zay-peter-rengeteg-populista-uzenettel-operal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Az oltási akcióhét első öt napján több mint félmillió oltás történt, és jó hír, hogy …