2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dömötör Csaba: Mindent meg fogunk tenni a béke érdekében

Hirdetés

Dömötör Csaba: Mindent meg fogunk tenni a béke érdekében

– Olyan eseményekkel találtuk magunkat szemben, amikre korábban nem gondoltunk. Ilyen esetben nem mindegy, hogy olyan kormánya van-e Magyarországnak, ami a magyarok érdekeit képviseli – fogalmazott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Scruton 2022 politikai szemmel című rendezvényen.

Az esemény másik vendége Tordai Bence, a Párbeszéd társelnöke úgy vélte, hogy a tavalyi év a zöld igazságok éve volt, mert szerinte sokan ráébredtek arra, amit a zöldpolitikusok már évek óta szorgalmaznak. Emellett a baloldali politikus a tavalyi választás kapcsán arról értekezett, hogy az ellenzék rossz kampányt folytatott.

“Ez egyértelmű választási beavatkozás” – szögezte le az államtitkár, majd hangsúlyozta, hogy a baloldal támogatja a szankciókat és a hazánknak járó uniós források ellen kampányoltak.

A vita végén a 2023-as évre tekintve Tordai Bence jelezte, hogy következetes zöldpolitikát folytatnak majd, míg Dömötör Csaba elmondta: mindent meg fognak tenni a béke érdekében.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230202-domotor-csaba-mindent-meg-fogunk-tenni-a-beke-erdekeben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

A keddi baleset Győr központjához közel történt. Egy szentesi férfi Volkswagen típusú személyautójával az egyik …