2022. január 20., csütörtökMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dömötör Csaba: Márki-Zay Péter a remény emberéből fekete öves Gyurcsány-kisdobos lett

Hirdetés

Dömötör Csaba: Márki-Zay Péter a remény emberéből fekete öves Gyurcsány-kisdobos lett

Érzéketlenséggel vádolta a baloldalt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. A Magyar Nemzetnek Dömötör Csaba azt mondta: a baloldal „kidobná a kukába” a kormány által elért gazdasági növekedést, a béremelést, az adócsökkentést, a kordában tartott energiaárakat és a „soha nem látott szélességű családtámogatási programot”. Az államtitkár jelezte: a baloldali érzéketlenség ellenére a kormány teszi a dolgát, „ezért lesz hat százalék feletti az idei növekedés, ezért lesz átlagosan több százezres családi adó-visszatérítés, ezért nő kétszázezerre a minimálbér”.

Dömötör Csaba szerint a baloldalon még a koronavírus-járvány időszakában is mindent a kormánypártok iránti indulat és ellenszenv határozott meg. Arra az újságírói felvetésre, lehetséges-e, hogy a baloldal már Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt utódját keresi, Dömötör Csaba azt mondta:

az előválasztás alatt a remény emberét ígérték, aztán egy fekete öves Gyurcsány-kisdobos lett belőle.

Szerinte a baloldali szavazók is elégedetlenek Márki-Zay Péterrel.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/30/domotor-csaba-marki-zay-peter-miniszterelnok-jelolt-ellenzek-elovalasztas-karacsony-gergely-varoshaza/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Nagyon gyorsan leégett Révi Sándor otthona, erről maga a zenész számolt be a közösségi oldalán. …