2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dőltek a fák, hatalmas pusztítást végzett a vihar Budapesten

Hirdetés

Dőltek a fák, hatalmas pusztítást végzett a vihar Budapesten

Budapestet csütörtök délután három órakor öntötte el a hirtelen, nagy mennyiségben lezúduló eső. Az utcákon bokáig érő víz hömpölygött, a viharos szél fákat döntött ki. A csapadék mellett borsó és kisebb meggy nagyságú jégeső is hullott az égből.

A rossz idő miatt bekövetkezett balesetekhez számos tűzoltó-, mentő- és rendőregységet vezényeltek ki, csütörtök délutánig kétszáz bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek csütörtökön azt mondta: Budapesten, a II. kerületi Kandó Kálmán utcában, a XI. kerületi Sasadi úton és a Nándorfejérvári úton, valamint a X. kerületi Óhegy utcában döntött ki fákat vagy szakított le ágakat a szél. A VIII. kerületi Baross utcában egy ház több kéménye dőlt le.

A vihar miatt a közlekedés is megbénult egy időre. Több villamos nem közlekedett egyes szakaszokon, míg a vonatok késve vagy rövidebb útvonalon közlekedtek a megszokottnál.

Hirdetés

Olvasóink több fotót is küldtek a Budapesten pusztító viharról. A Könyves Kálmán körúton hatalmas torlódást okozott […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/16/idojaras-vihar-karok-zapor-eso-csapadek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Menczer Tamás: Magyarország egy olyan ország, amelynek ismét van futballja

“Sikeres a nemzeti csapatunk, láthatjuk a teltházas stadionokat és az ünneplő embereket, a fiatalok pedig …