2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dollárszázmilliókkal fizeti le Soros az amerikai médiát is

Hirdetés

Dollárszázmilliókkal fizeti le Soros az amerikai médiát is

„Ez az ember alapjaiban akarja megváltoztatni a világot” – mondta Brent Bozell, a Media Research Center alapítója. Bozell szemrehányást tett Soros Györgynek, amiért az MRC Business tanulmánya szerint mindössze négy év alatt dollármilliókat fektetett be a globális média befolyásolására – írja a Tűzfalcsoport.

Az MRC Business bemutatta egy háromrészes sorozat részeként második jelentését, amely

mivel szerintük a felvásárlás a spanyol ajkú választók számára elérhető politikai információk ellenőrzésére irányuló kísérlet.

Soros megért valamit, amit az amerikai konzervatívok soha nem értettek meg teljesen: a médiumok alapvető fontosságúak az emberek befolyásolásában

Hirdetés

– írta Vazquez és Schneider.

„A média befolyása, amelyet Soros megvásárolt, elég volt ahhoz, hogy elszigetelje őt attól, hogy a legtöbb újságíró komolyan vizsgálódjon utána.”

Az MRC Business tanulmányának harmadik részéből várhatóan kiderül, hogy a fősodratú médiában kik állnak kapcsolatban Sorossal.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230118-soros-131-millio-dollart-adott-mediacsoportoknak.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …