2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dohánybolti betörőket fogtak el a rendőrök Várpalotán

Hirdetés

Dohánybolti betörőket fogtak el a rendőrök Várpalotán

Dohánybolti betörőket fogtak el a rendőrök, egy 37 éves perkátai és egy 35 éves móri férfit gyanúsítanak lopással – olvasható a rendőrség honlapján.

Tájékoztatásukból kiderül, hogy a rendőrségre december 13-án 6 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy az éjjel egy várpalotai üzletbe betörtek. Az ismeretlen tettes a bolt falát bontotta meg, majd az üzletből dohánytermékeket és készpénzt vitt el, egymillió forintot meghaladó értékben. A várpalotai rendőrök az adatgyűjtés eredményeként néhány napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a lakhelyükön igazoltattak az egyenruhások.  

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/20/rendorseg-bunugy-buncselekmeny-dohanybolt-betoro-elfogas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – tüntetést tartott a Mi Hazánk Budapesten

Ismét oltásellenes tüntetést tartott a Mi Hazánk az úgynevezett „Covid-diktatúra” ellen az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épülete előtt Budapesten. …