2021. október 18., hétfőMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2021.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dobrev Klára győzelmi beszéde: A változás elkezdődött

Hirdetés

Dobrev Klára győzelmi beszéde: A változás elkezdődött

A Demokratikus Koalíció eredményértékelő rendezvényét Rónai Sándor EP-képviselő azzal a bejelentéssel kezdte, hogy

a Demokratikus Koalíció az ellenzéki előválasztást megnyerte.

A DK-s képviselőjelöltekkel teli teremben tapsvihar tört ki. Molnár Csaba kampányfőnök folytatta, többek között kitért arra is, hogy az előválasztás előtt elemzések tucatjait olvashattuk arról, hogy a DK-nak az alacsony részvétel kedvez, erre rácáfoltak és a vártnál magasabb részvétel mellett arattak elsöprő győzelmet.

A közös nevezőt úgy hívják, hogy Dobrev Klára

Hirdetés

– mondta Molnár Csaba, azt a szlogent használva, amivel Karácsony Gergely kampányolt. Dobrev Klára nemcsak a vidék és Budapest Magyarországa között közös nevező, hanem a DK és a többi ellenzéki párt szavazói között is – folytatta a kampányfőnök. Dobrev Klára 76 körzetet hozott el, ebben rengeteg olyan van, ahol egyéniben nem a DK által támogatott jelölt lett a befutó.

Dobrev Klára ma estére nemcsak a DK, hanem az összes ellenzéki párt szavazóinak közös nevezőjévé, és a bizonytalanok közös nevezőjévé vált.

Az integráló erő a legnagyobb frakció

Gyurcsány Ferenc lépett a kamerák elé, leszögezte, hogy ez egy olyan párt, amely nagyon világosan tudta mindig, hogy mit jelent számára hazafias és egyszerre európai politikát csinálni.

Nincs alku a Fidesz világával.

A pártelnök kifejtette, hogy a parlamentáris demokráciában az integráló erő a kormánytöbbséget adók közötti legnagyobb csoport, a legnagyobb frakció. A DK abban hisz, hogy sokfajta európai és hazafias áramlat együttműködése adhatja meg a hatékony nemzeti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/30/dk-a-demokratikus-koalicio-megnyerte-az-ellenzeki-elovalasztast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Fake news, nem foglalkozunk vele − reagált az ATV-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arra a felvetésre, miszerint …