2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dobrev Klára büszke, hogy a magyarországi előválasztás nem olyan, mint az amerikai

Hirdetés

Dobrev Klára büszke, hogy a magyarországi előválasztás nem olyan, mint az amerikai

A Fidesz minden bírálat mögött világméretű összeesküvést lát, ezért támadják azzal, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, pedig „a Fidesz agymenései már nem érdekelnek senkit” – állította Dobrev Klára a 168 Órának adott interjújában.

Ehhez kapcsolódóan a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje kérdésre válaszolva azt is mondta, ő soha nem rótta fel például Handó Tündének, hogy Szájer József a férje. 

Dobrev Klára tagadta azt a felvetést, amely szerint az ellenzéki előválasztáson jórészt háttéralkuk döntenek a jelöltek személyéről. Szerinte a százhat körzet „túlnyomó többségében éles és kemény küzdelem várható”, ahol pedig nem, azt az erőforrások hiányával indokolta, és azzal, hogy 2022 áprilisára, vagyis az országgyűlési választásokra kell koncentrálni.

Hirdetés

Nem tehetjük meg, hogy kivéreztetjük magunkat egy előválasztásban

 – közölte.

Arra a felvetésre, hogy a pártok közötti megállapodások […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/22/dobrev-klara-interju-dk-elovalasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …