2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Diktatúráról, aljas és gyáva rezsimről beszél az ellenzék a kémbotrány után

Hirdetés

Diktatúráról, aljas és gyáva rezsimről beszél az ellenzék a kémbotrány után

Mint arról tegnap beszámoltunk a Direkt36 tényfeltárása alapján, több ismert magyar ellenzéki, közéleti személyiséget is megfigyeltek egy NSO nevű izraeli cég mobiltelefonok feltörésére és lehallgatására kifejlesztett kémprogramjával.

A jobbikos Stummer János, a szocialista Molnár Zsolt és az LMP-s Ungár Péter rögtön kezdeményezte a Nemzetbiztonsági bizottság összehívását.

Facebook-posztjaikban úgy fogalmaztak, hogy

egy oknyomozó újságcikk szerint a magyar kormány újságírók, politikusok és más közszereplők okostelefonjainak feltörésére is használta a világ egyik legfejlettebb kémszoftverét. Amennyiben mindez bebizonyosodik, az még az elmúlt tíz év után is olyan szintlépésnek tekinthető, ami nem maradhat következmények nélkül.

Hirdetés

Az ellenzéki politikusok kifejtették, hogy tételes válaszokat akarnak kapni a cikk minden felvetésére, „amennyiben a kormány nem képes érdemben cáfolni az állításokat, akkor azokat tényként fogjuk kezelni”, hasonlóan tekintenek majd arra is, „ha akár a kormánytagok, akár a bizottság kormánypárti tagjai bojkottálják az ülést”.

Dobrev Klára: „Orbán Viktor kormánya egy diktatúra”

A DK miniszterelnök-jelöltje reakciójában diktatúrának nevezi a magyar kormányt:

Diktatúrák hallgatják le titokban ellenfeleiket. Meg Orbán Viktor kormánya. És akkor, hogy körbeérjen a gondolat, nyugodtan kimondhatjuk az ítéletet: Orbán Viktor kormánya egy diktatúra.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/19/diktaturarol-aljas-es-gyava-rezsimrol-beszel-az-ellenzek-a-kembotrany-utan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Az építkezés hétfőn kezdődött, és azóta a közelben lévő társasháznál, étteremnél, valamint üzletnél sem tudnak …