2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Deutsch Tamás: A magyar baloldali EP-képviselők saját hazájuk ellen áskálódnak

Hirdetés

Deutsch Tamás: A magyar baloldali EP-képviselők saját hazájuk ellen áskálódnak

Deutsch Tamás a magyar baloldalról úgy fogalmazott, “nincs olyan alantas áskálódás Magyarországgal szemben, amit a lehető leghangosabban ne tudnának támogatni”, sőt néha azokat maguk “agyalják ki”. 

Hangsúlyozta, a magyar baloldal az elmúlt hetekben maga is kezdeményezte az olaj- és gázembargót, ahelyett, hogy kiálltak volna a legelemibb magyar érdek, a magyar emberek érdeke mellett”. Deutsch Tamás azt mondta: most, hogy az embargó hivatalos európai bizottsági javaslattá vált, “úgy látszik hallgatnak, mint nyusziürülék a fűben, ami nyilvánvalóan azt jelenti, hogy ők továbbra is támogatják ezt a javaslatot”.

A kormánypárti politikus szerint a magyar baloldal minden nemzetközi vitában, Brüsszel, és nem a magyar polgárok oldalára állt, most mégis arra kérte valamennyi magyar baloldali EP-képviselőt, hogy emeljen szót az olajembergós elképzelésekkel szemben.

Álljanak végre a magyar polgárok oldalára, elemi érdeke Magyarországnak, a magyar gazdaságnak, a magyar családoknak, hogy ez az “őrült javaslat” ne valósuljon meg– mondta Deutsch Tamás.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220508-deutsch-tamas-a-magyar-baloldali-ep-kepviselok-sajat-hazajuk-ellen-askalodnak.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A rendőrök mentették meg egy 18 éves fiatal életét a Margit hídon

A rendőröket szerda este, 18:25-kor értesítették, hogy egy fiatal férfi le akart ugrani a Margit …