2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Deutsch Tamás: A magyar baloldal hallgat, mint nyusziürülék a fűben

Hirdetés

Deutsch Tamás: A magyar baloldal hallgat, mint nyusziürülék a fűben

Deutsch Tamás a magyar baloldalról úgy fogalmazott, „nincs olyan alantas áskálódás Magyarországgal szemben, amit a lehető leghangosabban ne tudnának támogatni”, sőt néha azokat maguk „agyalják ki” – idézte a politikus szavait az MTI.

A magyar baloldal képviselői a „lehető legdurvább hazugságokat, nettó valótlanságokat” találták ki a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, „kamuvideókat gyártottak”, amelyeket nemcsak Magyarországon, hanem Brüsszelben is bemutattak, „nemes egyszerűséggel hátba támadták a saját hazájukat” – fejtette ki a kormánypárti EP-képviselő.

Kiemelte, a Donald Tusk volt miniszterelnök, az Európai Néppárt elnöke vezette lengyel ellenzéken kívül kizárólag a magyar baloldali EP-képviselők azok, akik „minden lehetőséget kihasználnak, sőt maguk gyártják az alkalmakat, hogy áskálódjanak a saját hazájuk ellen”.

Deutsch Tamás kizártnak nevezte, hogy a többi 25 uniós tagállam brüsszeli képviselői „ne a nemzeti érdek minimumát” képviselnék, függetlenül attól, hogy ellenzéki vagy kormánypárti politikusokról van szó.

Hirdetés

Példaként említette, hogy 2019–2020-ban, a hétéves uniós költségvetés elfogadásakor „egyes-egyedül a magyar baloldal európai parlamenti képviselői voltak azok, akik minden energiájukkal azért dolgoztak, hogy minél kevesebb uniós forrás jusson a saját hazájuknak, Magyarországnak”.

A Fidesz EP-képviselője az uniós olajembargós javaslatról azt mondta, a helyzet súlyos, katasztrófával […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/08/deutsch-tamas-a-magyar-baloldal-az-europa-parlamentben-sajat-hazaja-ellen-askalodik/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: A magyar nép nemet mondott a Gyurcsány vezette baloldalra

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte: a hatalom a népé, ez a törvény, ez …