2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Deutsch Tamás: A baloldal politikai nyomására tartják vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat

Deutsch Tamás: A baloldal politikai nyomására tartják vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat

A politikus azt mondta, “nekünk, magyaroknak évek óta azzal kell szembesülnünk, hogy az Európai Unió legkülönbözőbb intézményei koncepciós eljárásokat folytatnak hazánkkal szemben: hazugságok, rágalmak, csúsztatások, minden alapot nélkülöző, egyre durvább politikai minősítések jegyében próbálnak kemény politikai nyomást gyakorolni Magyarországra”.
Magyarázata szerint ennek oka, hogy Magyarország elutasítja az illegális migrációt, ezzel szemben Brüsszel “migránssimogató” politikát folytat és “ezt próbálja letolni a tagállamok torkán”.

Hozzátette: a magyarok nemet mondanak a genderideológiai őrületre, megvédik a gyermekeket, nem engednek be genderpropagandistákat az óvodákba és az iskolákba, a gyermekvédelmi törvény nem engedi, hogy kicsavarják a szülők kezéből a gyermekük nevelésére vonatkozó, elidegeníthetetlen jogukat, ezzel szemben a genderideológia zászlóvivői a brüsszeli bürokrácia tagjai. 

Azt fogják tapasztalni, hogy fontos, egységes európai politikai álláspontot igénylő kérdésekben “mi, magyarok vagyunk olyan bátrak, élünk azzal az európai jogunkkal, hogy szuverén, önálló magyar álláspontot képviselünk, emiatt le fognak dorongolni” – mondta Deutsch Tamás.
A politikus úgy véli, az európai parlamenti szakbizottság képviselői szándékos piszkálódó, provokáló magatartást tanúsítanak, eleve előítéletesen érkeznek Magyarországra.
Nem kíváncsiak arra, ami itt történik, bármilyen, az ő eredeti álláspontjukat cáfoló tényeket mutatunk is be nekik, ők akkor is az eredeti rágalmazó álláspontjukat fogják megismételni” – jegyezte meg. Deutsch Tamás a küldöttség érkezésével összefüggésben leszögezte: “a tényekhez ragaszkodva minden általuk feltett kérdésre, minden általuk megfogalmazott csúsztatásra, rágalomra a valóságnak megfelelő állításokat fogunk megfogalmazni”.
“Így a polgárok láthatják: amit mondanak, politikai rágalom, amit pedig a magyar hatóság, a magyar kormány képviselői mondanak, azok a valóságnak megfelelő állítások” – közölte a politikus.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230514-deutsch-tamas-a-baloldal-politikai-nyomasara-tartjak-vissza-a-magyarorszagnak-jaro-unios-forrasokat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Mint arról az Index is beszámolt, tettlegességig fajult a Szlovákiában megrendezett Csallóközi Vásár péntek esti …