2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Demszky Gábor tanácsot adott Karácsony Gergelynek

Hirdetés

Demszky Gábor tanácsot adott Karácsony Gergelynek

Demszky Gábor egyik legutóbbi Facebook-bejegyzésében leírta, hogy öt cikluson, vagyis húsz esztendőn át volt példaképe Podmaniczky Frigyes, és szerinte ha Budapest világvárosi szintre emeléséhez nevet társítunk, akkor az ő neve kell hogy eszünkbe jusson.

Kiemelte, hogy most, egy új önkormányzati ciklus kezdetén, érdemes felidézni Podmaniczky Frigyes ma is aktuális gondolatait, miszerint „Budapesten a fő teendők csak úgy fognak célszerűen s a jövőt tekintve hasznosan véghezvitetni, ha az arra szükséges pénzerőt, az ország ajánlja fel, s ha ez a pénzerő által elérendő felett ismét az ország őrködik”.

Megjegyezte, hogy Podmaniczky mellett ott állt Andrássy Gyula külügyminiszter, később miniszterelnök, ezzel szemben viszont szerinte az Orbán Viktor kormányfő által létrehozott rezsim a fővárost ellenségként kezeli. 

Hirdetés

Arról, hogy most mi a teendő, szerdán beszélgettek Karácsony Gergely főpolgármesterrel. Demszky Gábor szerint újra meg kell hirdetni az egyszer már […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/21/demszky-gabor-budapest-karacsony-gergely-magyar-peter-tisza-part/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentőautó borult fel Budapesten, a Bocskai úton

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a …