2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Demeter Szilárd jövőre is miniszteri biztos lesz, a Tisza-tónak is van már felelőse

Hirdetés

Demeter Szilárd jövőre is miniszteri biztos lesz, a Tisza-tónak is van már felelőse

Pintér Sándor a kinevezés visszavonásáig, de legfeljebb hat hónapra miniszteri biztossá tette F. Kovács Sándort. A Magyar Közlönyben megjelent utasítás szerint F. Kovács Sándor feladata a Tisza-tó fejlesztésének, hasznosításának és vízgazdálkodásának összehangolása a területi vízgazdálkodásért felelős vízügyi szervek, a települési és megyei önkormányzatok, illetve a mezőgazdaságban és a turisztikában érdekelt jogi és természetes személyek között.

F. Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselő, autószerelő, közlekedésgépész, néprajztudós, muzeológus és turkológus, de volt már Tisza-tavi miniszteri megbízott, valamint a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnöke is. A miniszteri biztosnak legalább negyed évente jelentést kell tennie munkájáról, díjazásra nem jogosult.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere 2022. január 1-től újra miniszteri biztossá nevezte ki Demeter Szilárdot, aki eddig is betöltötte ezt a pozíciót. Demeter Szilárd a nemzeti könyvtár, a magyar könyvszakma és irodalmi közgyűjtemények integrált fejlesztéséért felelős miniszteri biztos, feladatai:

Hirdetés

  • Előkészíti és koordinálja a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/23/demeter-szilard-jovore-is-miniszteri-biztos-lesz-a-tisza-tonak-is-van-mar-felelose/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

Karácsony Gergely: Nem korlátozható a pedagógusok sztrájkhoz való joga

A pedagógusok figyelmeztető sztrájkjával kapcsolatban úgy fogalmaztak, kiállnak azok mellett, akiket jogsérelem ér. A közoktatásban dolgozók …