2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dániel Péter bejelentkezett az ördög ügyvédjeként, erre a blogger lebohócozta

Hirdetés

Dániel Péter bejelentkezett az ördög ügyvédjeként, erre a blogger lebohócozta

Továbbra is nagy a találgatás arról, hogy ki lehet a Borkai Zsolt győri expolgármester szexbotrányát kirobbantó rejtélyes blogger, aki Az ördög ügyvédje néven híresült el a nyilvánosságban. Az ügyészség a napokban a DK-s Czeglédy Csabát gyanúsította meg, aki azt mondta, bár zseniálisnak tartja az ördög ügyvédjét, de nem ő az. Egy 2-3 fős szűk kört viszont meg tudna tippelni, aki(k)nek köze lehet hozzá.

A politikus meggyanúsítása után a blogger is cáfolt egy Polt Péter legfőbb ügyésznek címzett szűkszavú üzenetben. Mindenesetre nem Czeglédy Csaba az egyetlen, aki szívesen vállalná magára az ördög ügyvédjének szerepét. Néhány napja Dániel Péter, az Izraelben élő ügyvéd és botrányhős bejelentkezett a „posztra”. Azt írta:

Egyszerre nevetséges és felháborító, amit az orbáni diktatúra hatóságai, Polt Péter ügyészsége és a TEK dilettáns, ostoba pribékjei művelnek. Hiszen már hosszú ideje pontosan tudják, hogy én vagyok az »ördög ügyvédje«, de ennek ellenére ártatlan emberekből próbálnak bűnbakot csinálni. Először Keserű Sándorra, most pedig Czeglédy Csabára próbálják ráverni ezt a balhét… helyettem. Miért? Nos azért, mert Izrael engem nem ad ki, többszöri kérésük ellenére sem. Ezért máson próbálják elverni a port ebben az ügyben… is. Ez újabb szánalmas pótcselekvés és persze durva jogsértés is Orbánék részéről!

Üdvözlet Izraelből: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász, alias az »ördög ügyvédje«

Hirdetés

A fotómontázsos <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/04/daniel-peter-az-ordog-ugyvedje-hazugsag-czegledy-csaba-borkai-botrany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt este nyolc óra előtt nem sokkal Miskolcon az Andrássy …