2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Czeglédy Csaba szerint a büntetőügyével be akartak dönteni két ellenzéki pártot

Hirdetés

Czeglédy Csaba szerint a büntetőügyével be akartak dönteni két ellenzéki pártot

Czeglédy Csaba szerint tisztségtelenül járnak el ellene a hatóságok a Human Operator Zrt. ügyében. A politikust már szerdán is meghallgatták a Kecskeméti Törvényszéken, akkor tagadta, hogy az ő tulajdonában állnának azok az aranylemezek, amelyeket egy osztrák bankfiókban találtak.

A csütörtöki tárgyaláson viszont már azt mondta, hogy az ellene folyó eljárás ezer sebből vérzik, és egyáltalán nem szokványos. Szerinte a  Kecskeméti Törvényszék előtt két lehetőség áll: vagy kizárólag a vádiratban leírtakra alapozva hozza meg döntését, vagy megvizsgálja, érvényesült-e az eddigiekben a jog a tisztességes eljáráshoz. Az alaptörvény ugyanis egyértelművé teszi, hogy egy büntetőeljárásnak tisztességesnek kell lennie, ezért a nyomozóhatóságnak és a bíróságnak is tisztességes eljárást kell lefolytatnia – mondta Czeglédy Csaba. Hozzáfűzte:

Mindezzel nem kibúvót keresek, mert meg vagyok győződve vádlott-társaim és a már elítéltek ártatlanságáról is, és úgy gondolom, a bizonyítási eljárás során ki fog derülni, hogy kényszer alatt cselekedtek.

Hirdetés

Az elsőrendű vádlott, Czeglédy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/23/czegledy-csaba-targyalas-kecskemeti-torvenyszek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …