2021. szeptember 20., hétfőMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csúcsdöntésre készülnek a nyárbúcsúztató flyball versenyen

Hirdetés

Csúcsdöntésre készülnek a nyárbúcsúztató flyball versenyen

Bye Bye Summer BEAST Cup 2021 néven rendeznek flyball versenyt az Alsónémedi Agárparkban, augusztus 28-án és 29-én, a megmérettetés főszervezőjével, a sportág kontinensbajnok csapatának vezetőjével, Zsíros Józseffel beszélgettünk. 

A gödöllői BEAST Flyball klub vezetője elmondta, hogy az összes magyar flyball klub jelezte indulási szándékát a hétvégi versenyükön, ami szám szerint 20 csapatot jelent.

A koronavírus-járvány miatt elmaradt a versenyek többsége, ezért sokan és nagy lelkesedéssel készülnek az Alsónémediben rendezendő métára, így vagyunk ezzel mi is a csapatunkban, reményeink szerint sikerül a magyar rekordunkat megdöntenünk

– mondta a flyball edző.

Hirdetés

A flyball az egyik leglátványosabb kutyás sport, ahol csapatok versengenek egymással. A villámgyors ebek egy labdát cipelnek két bázis között egymást váltva és az nyer, aki előbb teljesíti a feladatot.

A csapatokat az időeredményeik alapján különböző divíziókba sorolják, így a hasonló képességűek egymással versenghetnek, ezért szoros befutók vannak, sok esetben csak a célfotó alapján derül ki, hogy melyik csapat nyerte adott futamot.

Gyakran mondják, hogy ez a legigazságosabb verseny a világon, hiszen a szabályok úgy vannak kitalálva, hogy egy első divíziós csapat ne […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/27/alsonemedi-nyarbucsuztato-flyball-versenyen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket − jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter …