2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csoda a Rózsák terén: fogadja a pápa az Index által támogatott magyar professzort

Hirdetés

Csoda a Rózsák terén: fogadja a pápa az Index által támogatott magyar professzort

Amikor március 15-én kikerült írásunk (Magyar professzor terápiájával állították talpra a kerekesszékbe kényszerült pápát) az internetre, gyakorlatilag negyedórán belül megcsörrent a telefonom. A vonal túlsó végén Mester Tamás volt, annak a Mester Ádám professzornak a fia, akiről a cikk szólt, és akinek az édesapja, Mester Tamás nagyapja, annak idején a Központi Fizikai Kutatóintézet (KFKI) szakembereivel karöltve kifejlesztette az évtizedekkel később Ferenc pápát is meggyógyító lágylézer-terápiát. 

Mester Tamás pofonegyszerűen teljesíthető kéréssel fordult hozzánk: intézzük el, hogy szülei, akik buzgó katolikusok, találkozhassanak a hétvégén Magyarországra látogató Ferenc pápával. És ha lehet, részesüljenek pápai áldásban. 

Mivel szeretem a könnyen leküzdhető kihívásokat, kapásból rávágtam, vegye úgy Mester úr, hogy a találkozó máris megvalósult. 

Hirdetés

Természetesen fogalmam sem volt, merre induljak el, még szerencse, hogy jól ismerem Kiss Antal teológust, aki emellett fejlesztéskutató, sportvezető és a Mária Országa Imaközösség alapítója. Felhívtam az egyházi ügyekben járatos barátomat, aki azt javasolta, írjunk egy angol nyelvű levelet Michael Wallace Banach pápai nunciusnak, amelyben részletezzük a kérést, és ő majd eljuttatja a címzettnek. 

Tudni kell, hogy a nuncius nem más, mint a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/04/26/ferenc-papa-budapest-latogatas-talalkozo-mester-doktor-lagylezer-terapia-papalatogatas-2023/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Az európai politikának nagy szüksége van olyanokra, akik akarnak valamit

A miniszterelnök azt mondta: az európai politikában egyre több a “blabla”, ismételgetünk dolgokat, amelyekről “magunk …