2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Cserbenhagyták a férfit, aki kiesett a Karancs-kilátóból

Hirdetés

Cserbenhagyták a férfit, aki kiesett a Karancs-kilátóból

A Salgótarjáni Járási Ügyészség segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt emelt vádat az ellen a két férfi ellen, akik a Karancs-kilátóból kieső sérültnek nem nyújtottak segítséget.

2020. július 25-én, este Somoskőújfalun megbeszélték, hogy éjjel kimennek a Karancs-hegyi kilátóhoz. 22 óra körüli időben indultak a vízmosásos, csúszós, meredek terepszakaszon, egyikük egy hordozható telefontöltő lámpájával világított. Éjfél körül érkeztek meg, felmentek a körülbelül 25 méter magasságú kilátó tetejére, ahol mintegy 15-20 percet tartózkodtak  írja az ügyészség.

A kilátóról lefelé jövet több lépcsősor megtétele után a legelöl haladó 20 éves férfi a kilátóból legalább 7,2 méter magasságból kiesett a kilátó mellé és a földre zuhant. A vádlottak lesiettek a kilátó aljába, ahol a felvezető lépcsők mellett a földes úton fekve találták meg a sérültet.

Tisztában voltak […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/17/ugyeszseg-baleset-cserbenhagyas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …