2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csatlakoznak a megyék Áder János alapítványához

Hirdetés

Csatlakoznak a megyék Áder János alapítványához

Személyre szabott segítséget szeretne nyújtani az az alapítvány, amelyet Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita hozott létre a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére. Az államfő felesége a Kossuth rádió szerda reggeli műsorában azt mondta: nagy különbségek vannak a segítségre szoruló családok között, ezért felmérik, kinek mire van szüksége. Ebben többek között önkormányzatok, iskolaigazgatók segítségére számítanak.

Ismertette, hogy az anyagi támogatás mellett jogi és pszichológiai segítséget is nyújtanak. A koronavírus-járvány miatt több mint hatszáz gyermek maradt árván vagy félárván, és ez több mint négyszáz családot érint – mondta Herczegh Anita.

A Baranya megyei közgyűlés elnöke kedden felhívással fordult a többi megyei önkormányzathoz, hogy a dél-dunántúliakhoz hasonlóan felajánlásokkal támogassák a köztársasági elnök és felesége alapítványát. Az elnöki házaspár alapítványáról korábban lapunk is beszámolt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/21/ader-janos-alapitvany-covid-19-arva/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

A KFC gyorsétteremlánc futárautója karambolozott frontálisan a Szentlőrinci úton, a Köves út és az M5-ös …