2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csányi Sándor: Olyan nincs, hogy azt mondhatnám, Viktor, légy szíves, akkor ez így legyen

Hirdetés

Csányi Sándor: Olyan nincs, hogy azt mondhatnám, Viktor, légy szíves, akkor ez így legyen

Csányi Sándor interjút adott a Forbesnak, amely egyelőre csak részleteket közölt az OTP-vezérrel készült beszélgetésből.

Az Orbán Viktorhoz fűződő viszonyáról Csányi Sándor elmondta: ha akarja, akkor sok kérdésben meghallgatja a véleményét a miniszterelnök, akivel őszintén szoktak beszélgetni.

És ő elég okos ember ahhoz, hogy végiggondolja azokat a dolgokat, amik, nem csak tőlem, eljutnak hozzá. Ilyen értelemben van befolyásom. De úgy nincs, hogy azt mondhatnám, Viktor, légy szíves, akkor ez így legyen. Ilyen szerintem Magyarországon senkinek sincs

– fogalmazott Csányi Sándor a Forbesnak.

Hirdetés

Az OTP-vezér azt is elmondta: rendszeresen beszélnek a miniszterelnökkel, de mivel az utóbbi hetek elég sűrűek voltak, egy ideje már nem találkoztak.

Igaz, az se vagyok, aki állandóan kopogtat. Gyakran inkább megvárom, hogy ő hívjon fel

– tette hozzá.

Csányi Sándor szerint Magyarország tarthatna előrébb, nem mindig használtuk fel jól az uniós forrásokat sem. „Ha harminc évet nézünk, ebben minden kormánynak megvan a maga szerepe, kezdettől sok hiba volt” – jelentette ki.

A másik visszatérő hibának „a felelőtlen költségvetési gazdálkodást” tartja, „ami az elmúlt időszakokban néhányszor jellemezte az országot, és szintén hosszú távú károkat okozott”.

Arról is beszélt, hogy megpróbálná helyrehozni az Európai Unióval a kapcsolatot.

Nagy szüksége van Magyarországnak ezekre a forrásokra, amik jelenleg elakadni látszanak

– mondta Csányi Sándor a Forbesnak.

Szerinte az nem baj, hogy még nincs eurónk, meg kell választani az alkalmas pillanatot, hogy mikor lépünk be az eurózónába, de ehhez erősebb, hatékonyabb és termelékenyebb gazdaságra lenne szükségünk.

Az április 3-i parlamenti választás témáját érintve az OTP-vezér kifejtette: a választás arról szólt, hogy volt két alakulat, és abból az emberek a Fidesz–KDNP-t tartották jobbnak.

És azt gondolom, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/04/csanyi-sandor-aggodna-ha-a-mai-ellenzek-kormanyozna/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Baleset történt a Ferihegyre vezető úton, lezárták

A balesetben egy teherautó ütközött össze egy autóval, utóbbi vezetője beszorult járművébe, a tűzoltók feszítővágóval …