2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csalók éltek Vissza Tiborcz István nevével

Hirdetés

Csalók éltek Vissza Tiborcz István nevével

A Hungary-Meat Kft. tulajdonosa az a Piero Pini, aki ellen még évekkel ezelőtt indult eljárás költségvetési csalás miatt, és a sajtóhírek szerint tavaly elhagyhatta az országot.

Most a 24.hu számolt be arról, hogy az olasz húspápának valaki segítséget ígért a büntetőügyben, és eközben a miniszterelnök vejére, Tiborcz Istvánra hivatkozott, aki az utóbbi években szintén a gazdasági élet aktív szereplőjévé vált. Piero Pini még évekkel ezelőtt kért fel egy ügyvédcsapatot arra, hogy képviseljék a büntetőügyben. Elsősorban azt szerette volna elérni, hogy a fiát engedjék ki a letartóztatásból – nem sokkal később azonban őt magát és az egyik ügyvédet is letartóztatták befolyással üzérkedés bűntett gyanújával.  

A Központi Nyomozó Főügyészség akkor azt írta az esetről, hogy 

a meghatalmazott védőként eljáró ügyvéd valótlanul állította védencének, hogy egy hivatalos személy befolyásolása útján elintézte a büntetőeljárás kedvező lezárását és a másik gyanúsítottat [Piero Pini fiát – a szerk.] érintő letartóztatás megszüntetését. Az ügyvéd ezért 70 millió forintot kért és kapott a vállalkozótól [tehát Piero Pinitől – a szerk.].

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/17/tiborcz-istvan-orban-viktor-veje-visszaeles-piero-pini-huskiraly/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltűnt egy kislány Budapesten

A gyerek április 1-jén 12 óra körül ment el egy 16. kerületi gyermekotthonból és már …