2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csalódtak, többen kilépnek a pécsi polgármestert kizáró ellenzéki egyesületből

Hirdetés

Csalódtak, többen kilépnek a pécsi polgármestert kizáró ellenzéki egyesületből

Az Index birtokába jutott dokumentum szerint az újonnan kilépők úgy érzik, mintha az egyesület célja megváltozott volna, valamint az sem tetszik nekik, hogy a pécsi polgármestertől megvonták a bizalmat, és kizárták.

Az a cél vezérelt minket, pécsi értelmiségieket a Mindenki Pécsért Egyesületben, hogy tudásunkkal, tanácsainkkal, kapcsolatainkkal hozzájárulhassunk ahhoz, hogy Pécs élhetőbb legyen, a város okosabban sáfárkodjon mind az épített örökségével, mind az itt lakók szellemi és fizikai potenciáljával, a hírekben ne szégyenszemre szerepeljünk korrupciós ügyek miatt, ne az eladósodottságunk döntsön rekordokat

– olvasható a csalódott hangulatú kilépési nyilatkozat elején, amelyet az egyesület hat tagja jegyez.

Egyikőjük, Bánkuti István közgazdász az Indexnek megerősítette kilépésük tényét, és azt is hozzátette, hogy nem értenek egyet Mellár Tamás autokratikus, nem a konszenzusra törekvő vezetési stílusával. Arról is beszélt, hogy további kilépőkre lehet számítani.

Hirdetés

A kilépők a nyilatkozatukban azt írták: senki nem gondolta, hogy mindenben egyet fognak érteni az egyesületben, „a vitának fontos szerepe van a nem tekintélytiszteleten alapuló társadalomban, mert a közös ügyeinket meg kell vagy inkább meg lehet beszélni”.

Az aláírók most azonban úgy érzik, az elmúlt időszakban a Mindenki Pécsért Egyesület keretein belül furcsa dolgok kezdődtek, mintha az lenne a cél, hogy az egyesület megbontsa az ellenzéki pártok formálódó egységét.

Míg az országos politika a közös ügyek mentén való haladást […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/02/csalodtak-tobben-kilepnek-a-pecsi-polgarmestert-kizaro-ellenzeki-egyesuletbol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …