2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Családi vállalkozásban kényszerítettek prostitúcióra több nőt is Dunaújvárosban

Hirdetés

Családi vállalkozásban kényszerítettek prostitúcióra több nőt is Dunaújvárosban

A dunaújvárosi család összes tagja munkanélküli volt, rossz anyagi körülmények között éltek, ezért elhatározták, hogy a férfi az internetes közösségi oldalakon keres partnert, és elhiteti vele, hogy szereti, és vele akar élni. Mindezt azzal a céllal, hogy az otthonukba csalják, prostituáltként dolgoztatják, és az általa keresett pénzből élnek.

A családtagok ehhez beosztották egymás között a feladatokat is: a férfinak kellett felügyelnie a nők prostitúciós tevékenységét, a család többi tagja pedig azzal segített, hogy felajánlották a lakás egyik szobáját, illetve a prostitúcióhoz kötődő különböző hirdetéseket, díjakat megfizették.
A dunaújvárosi férfi 2019 tavaszán meg is ismerkedett egy lánnyal, akinek azt ígérte, hogy együtt fognak élni, családot alapítanak, ám rövid időn belül közölte vele, hogy ha szereti, akkor ezt bizonyítani kell úgy, hogy prostituáltként dolgozik.
A nő beleegyezett, és ezért különböző internetes oldalakon hirdette magát fotókkal. A férfi és anyja kioktatták a nőt, hogyan viselkedjen a vendégekkel, és mit mondjon nekik. A nőnek akár éjjelente is vállalnia kellett a prostitúciós tevékenységet. Ha az ügyfelek nem voltak elégedettek a szolgáltatással, a férfi és anyja többször is megpofozták, illetve megverték.
A nő 2019 nyarán elszökött a családtól, de mivel félt a szökés következményeitől, meggondolta magát és visszament fogvatartóihoz. A nő a prostitúcióval szerzett pénzből egy fillért sem tarthatott meg, rögtön át kellett adnia a családnak. Az így megszerzett havi

Az illegális családi vállalkozás 2020 nyarán ért véget.
Miután a családtagok közül ketten letartóztatásba kerültek, a másik két elkövető megpróbálta rávenni az egyik kizsákmányolt nőt, hogy vonja vissza a vallomását, de nem jártak seikerrel.

Mind a négy családtag ellen emberkereskedelem, kényszermunka, kényszerítés hatósági eljárásban, és hamis tanúzásra felhívás miatt kell felelnie.

Hirdetés

Akár 15 évre is börtönbe kerülhetnek.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230208-tobb-not-is-kizsakmanyolt-es-prostituciora-kenyszeritett-egy-dunaujvarosi-csalad-negy-tagja.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyermekpornográfiával vádolnak egy kecskeméti férfit, internetes játékokon keresztül ismerkedett kisfiúkkal

A vádirat szerint a Zala vármegyei, középkorú férfi népszerű internetes játékokra regisztrált. Ezen keresztül 9 …