2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Családi kenderbizniszre csaptak le a hatóságok

Hirdetés

Családi kenderbizniszre csaptak le a hatóságok

Hét vádlottat ítélt 2, valamint 8 és fél év közötti szabadságvesztésre egy családi kenderültetvény ügyében a Fővárosi Törvényszék – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel kedden közleményben.

A törvényszék adatai szerint az egymással rokoni, ismerősi kapcsolatban álló vádlottak közül az elsőrendű marihuánával kereskedett Budapesten és Pest vármegye területén. A növényt maga termesztette, illetve a vádlott-társaitól szerezte be, akik közül többen „családi vállalkozásként” saját ingatlanjaikon termesztették az eladásra szánt kendert. Két másik vádlott az ingatlanjaikban kialakított marihuána-ültetvények üzemeltetetéséhez szükséges villamos energia biztosítása érdekében megbontották az áramfogyasztás-mérőt és arra jogosulatlanul rácsatlakoztak, így díjfizetés nélkül vételezték az elektromos áramot.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/17/kenderultetveny-csalad-rendorseg-torvenyszek/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Megérkezett a három mobil mentőállomás

A külügyminiszter azt írta, hogy a két kisebb és egy komplex műtőképességekkel is rendelkező klinikai …