2022. január 20., csütörtökMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csaknem kétmillió mintavételhez vonultak ki idén a mentősök

Hirdetés

Csaknem kétmillió mintavételhez vonultak ki idén a mentősök

Egyedi videóval rukkolt elő az Országos Mentőszolgálat, amiben sajátos módon számol be az idei év statisztikáiról, és egyben boldog karácsonyt is kíván az ország lakosságának. 

A mentők megint valami újat hoztak, ezúttal egy olyan áldokumentum-kisfilmet készítettek, melynek főszereplője egy mentőkocsi vezetője, akit egy kellemetlen hazugságvizsgálatnak vetnek alá. A férfi a „kihallgatásán” izzadva, szorongva számol be arról, hogy szerencsére a közlekedők mindig útjára engedték az általa vezetett mentőkocsit.

Ezután a szervezet statisztikáról tájékoztat, így megtudhatjuk, hogy 2021-ben 1,2 millió mentési feladatot teljesítettek, 1,7 millió mintavételhez vonultak ki, és több mint 200 ezer fertőzöttet vagy fertőzésgyanús embert szállítottak a mentősök. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/20/orszagos-mentoszolgalat-kisfilm-hazugsagvizsgalat-statisztika-karacsony/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Leégett egy ismert énekes budapesti háza

Nagyon gyorsan leégett Révi Sándor otthona, erről maga a zenész számolt be a közösségi oldalán. …