2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csaknem 50 futballpálya épült a Felzárkózó Települések Programban

Hirdetés

Csaknem 50 futballpálya épült a Felzárkózó Települések Programban

Potápi Árpád János, aki a térség fideszes országgyűlési képviselője a Tolna vármegyei településen épült rekortán pálya átadásán elmondta, hogy a programba bevont falvakban élő gyerekek ezzel olyan lehetőséget kapnak, amelyre korábban nem volt példa az országban. Egy-egy pálya értéke mintegy 120 millió forint, az értényi létesítmény 104 millió forintba került.

A nemzetpolitikáért felelős államtitkár rámutatott, hogy a program szakmai megvalósításában részt vesz a Máltai Sportegyesület, amely a labdarúgással hasznos elfoglaltságot nyújt a helyi fiataloknak, és ezzel támogatják a helyi közösségek kialakulását, közvetetten a bűnmegelőzést és az egészséges életmódot.

A sport a felzárkózó településeken a szeretetszolgálat Jelenlét módszertanának a szociális munkát kiegészítő, alapvető tevékenysége.

Hirdetés

Az államtitkár kitért arra is, hogy Értény 2019 és 2024 között 523 millió forint támogatást nyert el európai uniós operatív programok, illetve a Magyar Falu program forrásaiból, a pályaépítési programmal együtt 627 […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/11/felzarkozo-telepulesek-program-futballpalya-epites-potapi-arpad-janos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …