2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csak kérnie kell Karácsonynak, és június végéig maradhat a hajéktalankórház

Hirdetés

Csak kérnie kell Karácsonynak, és június végéig maradhat a hajéktalankórház

Azért szeretné a Szabolcs utcai kórház néven ismertté vált (Vágány utca 2–6. szám alatt található), több épületből álló ingatlanegyüttesből kiköltöztetni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a hajléktalankórházat, mert az épületek többsége hosszú idő óta használaton kívül áll, állapotuk leromlott, felújításukkal pedig állami célú feladatok ellátását készítenék elő. 

Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter levelében megjegyzi, hogy erről már 2020. június 2-án értesítette a Fővárosi Önkormányzatot.

A kormány döntése alapján a korszerűsített épületegyüttesbe a jövőben is egészségügyi intézmények működnek majd, az azonban

Hirdetés

nem igaz, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet költözne a Szabolcs utcai ingatlankomplexum azon épületébe, amiben a hajléktalan-ellátóhely található. Az OGYEI egy jelenleg üresen, felújítás alatt álló épületbe költözik majd.

Levelében azt is leszögezi, hogy a Fővárosi Önkormányzatnak az értesítéstől számítva mintegy 9 hónap állt rendelkezésére, hogy az ingatlanból máshová telepítse az ott lévő egészségügyi szolgáltatást.

Karácsony Gergely […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/csak-kernie-kell-karacsonynak-es-junius-kozepeig-maradhat-a-korhaz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ellenzéki pártok: a 2021-es előválasztás az új magyar demokrácia megteremtésének első lépése

Ellenzéki pártok: a 2021-es előválasztás az új magyar demokrácia megteremtésének első lépése

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd szerdán közleményt …