2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Csak egyszer egyeztetett a kormány a fővárossal az uniós forrásokról

Hirdetés

Csak egyszer egyeztetett a kormány a fővárossal az uniós forrásokról

A közéletet átszövő oltáspártisági vitáról szólva leszögezte, hogy február 1-től a Fővárosi Önkormányzat 600 plakáton, 12 ezer szórólapon, sajtóban megjelenő kreatívokon kéri az embereket az oltakozásra. Az oltási kampányuk jegyében ismert emberekkel forgatott videókkal is népszerűsítik az oltás felvételét. Szavai szerint a kormány ezt csak most kezdte el, ami helyes, de lehetett volna előbb is kezdeniük.

A főpolgármester már korábban felkérte a fővárosi cégek vezetőit, hogy ösztönözzék munkavállalóik körében az oltás felvételét azzal, hogy az injekció beadásának napjára szabadnapot biztosítanak számukra. 

A Szabolcs utcai hajléktalankórház kiköltöztetésének ügyében tegnap Fónagy János államtitkárral folytatott egyeztetése után Kiss Ambrus egy munkacsoport felállításáról számolt be.

Ebben miniszterelnöki megbízottként Vecsey Miklós, a Főváros oldaláról pedig Kiss Ambrus és Zakar Gergely, az intézmény vezetője vesz részt. A munkacsoport megvizsgál minden olyan lehetőséget, amely a kórház folyamatos működésének biztosítása szempontjából releváns. Ennek az egyeztetési fórumnak a munkáját nem köti határidő.

Hirdetés

Nyolc nap múlva lesz döntés a Magyarországot illető 5800-5900 milliárd forintos uniós forrás sorsáról. Korábban […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/22/csak-egyszer-egyeztetett-a-kormany-a-fovarossal-az-unios-forrasok-felhasznalasarol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovák férfitól szerezte be a drogot a magyar díler

Két férfira figyeltek fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) nyomozói pár hónappal ezelőtt. Egyikük …