2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / CPAC Hungary: Ha Donald Trump visszatér, újra együtt fogunk dolgozni

Hirdetés

CPAC Hungary: Ha Donald Trump visszatér, újra együtt fogunk dolgozni

A baloldali kultúrharc elleni küzdelem élharcosának tekinti magát Rick Santorum, egykori amerikai szenátor és republikánus elnökjelölt, aki megnyitotta Gender Zero tematikájú beszélgetések sorát. Véleménye szerint az amerikaiak az elmúlt évtizedekben túlságosan is arrogánssá váltunk elsősorban a neomarxista újbalos gondolatvilágának hatására. Hiába voltak konzervatív keresztény hangok, amelyek mindezt bírálták, a baloldali meggyőzés eredményeként ez a véleményvilág bevette magát az elit baloldali egyetemi képzésekbe is.

A politikus azért vállalta a fellépését a CPAC Hungary-n, mert úgy látja, hogy Magyarország a gyermekvédelmi intézkedések terén nagyon sikeres, sokkal sikeresebb, mint az Egyesült Államok. 

A mexikói keresztény-konzervatív aktivista színész, Eduardo Verástegui arról beszélt, hogy szerinte a világ most egy spirituális csata kellős közepén van. Úgy vélte, vagy Istennel vagyunk, vagy ellene. Rövid beszédében leginkább a szexuálisan kizsákmányolt gyermekekről beszélt, ami szerinte egyértelműen a rabszolgaság modernkori formáját jelenti. Adatai szerint 40-45 millió rabszolga lehet most a világon, és ennek legnagyobb haszonélvezője az Egyesült Államok.

Hirdetés

Patryk Jaki, a Suwerenna Polska európai parlamenti képviselője az Európai Unió (EU) és a jogállamiság kapcsolatáról szólva kiemelte: az EU alapszerződése világossá teszi, hogy az unió nem állam, kompetenciáit az államok ruházzák rá. Ennek ellenére az Európai Unió olyan jogokat is átvesz sokszor, amelyeket az államok nem delegáltak neki. Példaként pedig a nemrég elfogadott migrációs paktumot említette.

Keith Self, Texas állam kongresszusi képviselője felszólalásában kiemelte, hogy tapasztalatai szerint világszerte kezd kibontakozni egy olyan mozgalom, amely „szálka a globalisták körme alatt”. A kanadai, holland és francia farmerek közösségei vagy Trump elnök egyaránt felszólalnak a woke elit, Soros György üzletember, Joe Biden amerikai elnök és Justin Trudeau kanadai kormányfő ellen – jegyezte meg.

Mi győzünk, ők veszítenek – 2024 a választások szuperéve

Ebben a körben beszélt Andy Harris, Maryland állam kongresszusi képviselője. Abból a szempontból dicsérte a magyar politikát, amelyet az elért a menekültek áradatának megállításában és ahogyan képviseli a magyar érdekeket az Európai Unión belül. Hasonló húrokat pengetett egyébként Harald Vilimsky, az FPÖ-képviselője is.

Az osztrák politikus szerint a globalista és a woke-ideológia olyan világnarratíva, amely a nemzeti hagyományok és a vallás eltörlését célozza. Fő eszközeként a tömeges bevándorlás elősegítését nevezte meg. Szerinte ez ellen azért kell harcolni, hogy ne romoljon tovább az európai közbiztonság, és az államok megőrizhessék saját kulturális értékeiket. Arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Unió területén az utóbbi tíz évben beadott 7,8 millió menedékkérelemnek csak a negyede felelt meg a genfi konvencióban lefektetett szabályoknak. Ez pedig azt jelenti, hogy a kérelmek háromnegyedét olyan emberek adták be, akik nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/26/cpac-hungary-konzervativ-gender-szuverenitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …