2022. november 29., keddMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.29. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Civil szervezetet alapítana Bencsik András

Hirdetés

Civil szervezetet alapítana Bencsik András

„Nem viccből mondom, tök komolyan, hogy azon gondolkodtam ennek a hírnek az olvastán, hogy lehet, hogy vállalnám is ennek a kezdeményezését. Egy olyan civil szervezetet létrehozni, amelyik az NHTM-embereket fogná össze, ez a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereket jelenti” – fejtette ki a véleményét Bencsik András csütörtök este a Hír TV-ben.

A Demokrata főszerkesztőjének azért jutott eszébe ez az ötlet, mert Novák Katalin köztársasági elnök szerdán a Háttér Társaság képviselőivel találkozott a Sándor-palotában. Bencsik András azt kifogásolta, hogy manapság már mindent a civil szervezetek intéznek, akik azt kifogásolják, hogy „borzasztó veszélyben forog az általuk képviselt emberhányad”, ezért elmennek a köztársasági elnök asszonyhoz, és azt kérik, hogy az ő jogaikat is tartsák szem előtt. 

Bencsik András azt is megemlítette, hogy „pokoli kockázatnak” látná, ha az unokái óvodájában befurakodna valaki ezek közül a „másságos” emberek közül. Éppen emiatt egyre biztosabb abban, hogy „létre kéne hozni az NHTM-embereket épviselő civil szervezetet”, hogy ők is odavonuljanak az elnök asszonyhoz. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/25/bencsik-andras-hir-tv-civil-szervezet-letrehozas-heteroszexualis-kozosseg-jobboldal-ertekrend-demokrata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több magyar szeretné felfrissíteni autóvezetői tudását

Egyre több magyar szeretné felfrissíteni autóvezetői tudását

Az utóbbi időben megfigyelhető tendencia, hogy már meglévő jogosítvánnyal jelentkezik valaki az autósiskolába, mert a …