2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Busz előtt büntetőfékezett, vádat emeltek ellene

Hirdetés

Busz előtt büntetőfékezett, vádat emeltek ellene

Vádat emelt az ügyészség egy 37 éves férfi ellen, aki 2018 augusztusában büntetőfékezett egy autóbusz előtt, amely nem tudott időben megállni, és az így okozott balesetben többen megsérültek.

A vád szerint a vádlott egy közlekedési konfliktus miatti indulattól vezérelve, indokolatlanul, erőteljesen fékezett egy utasokat szállító autóbusz előtt. A vészfékezés ellenére a busz sofőrje már nem tudott megállni, a vádlott gépkocsijának ütközött, aminek következtében több utas megsérült – közölte az ügyészség.

A Megyeri úton a vádlott előtt, vele azonos irányban közlekedett egy menetrend szerinti autóbusz. A buszon többen utaztak, köztük többen állva. A busz vezetője a Megyeri temető megállóban megállt, majd onnan úgy indult el, hogy rögtön a belső forgalmi sávba sorolt, miután úgy ítélte meg, hogy ezzel más járművet a közlekedésében nem akadályoz.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/01/bkv-jarat-elott-buntetofekezett-az-autos-vadat-emelt-az-ugyeszseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Április 17-től ismét megnyitják kapuikat az Esztergom-Budapesti főegyházmegye katolikus templomai – adta közre Erdő Péter bíboros, prímás …