2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Büntetőfékezőnek nézte, szétverte a tükrét

Hirdetés

Büntetőfékezőnek nézte, szétverte a tükrét

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság és rongálás miatt gyorsított eljárásban emelt vádat egy 43 éves férfi ellen, aki egy vélt büntetőfékezés miatt akart bosszút állni. 

A férfi idén júniusban, a 7-es számú főúton gépkocsival kikanyarodott egy másik autós elé, aki később a belső sávban megelőzte, majd visszasorolt elé, és elkanyarodott jobbra egy mellékutcába.

A másik kocsit egy asszony vezette, akinek a manőverét a férfi „büntetőfékezésként” értelmezte, ezért indulatba jött, és követni kezdte őt. Ezt a nő is észrevette, majd egy idő után azért, hogy kivonja magát a jogkövető állampolgár számára egyre kínosabbá és veszélyessé váló szituációból, a gépkocsijával félreállt, és védekezésként magára zárta az ajtót.

A férfi ekkor indulatosan és kiabálva az asszony autójához sietett, aminek megpróbálta kinyitni a vezető oldali ajtaját. Ez azonban nem sikerült, ezért többször a gépkocsira ütött, illetőleg egy jól irányzott mozdulattal kitörte a visszapillantó tükör üvegét is, majd távozott a helyszínről.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/27/buntetofekezes-siofok-garazdasag-bunugy-buncselekmeny-birosag-kozlekedes-ugyeszseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …