2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Büntetőfékezett, majd ököllel ütötte a szabályosan közlekedő női sofőrt

Hirdetés

Büntetőfékezett, majd ököllel ütötte a szabályosan közlekedő női sofőrt

Vádat emeltek az ellen a 40 éves óbányai férfi ellen, aki a 6-os számú főút egyik körforgalmában előbb büntetőfékezett egy szabályosan közlekedő autós előtt, majd bántalmazta a jármű női sofőrjét – írja a Tolna Megyei Főügyészség közeleményében.

A férfi 2019 augusztusában, délután, személygépkocsijával közlekedett a 6-os számú főúton Szekszárd térségében, Budapest irányába. Az autóban rajta kívül a felesége, az anyósa és kettő kiskorú gyermeke utazott. A családfő nagy sebességgel elhaladt egy 35 éves sofőr mellett, miközben „rádudált”, mert úgy vélte, hogy az korábban szabálytalanul kanyarodott rá az útra. A megelőzött járműben a sofőr 46 éves élettársa is ott tartózkodott.

Az előzés, dudálás és odamondogatás után az M9-es autóút felé vezető körforgalomhoz érve a férfi váratlanul állóra fékezte a járművét, emiatt a mögötte közlekedő hátulról belé ütközött. Ezután a vétlen autó vezetője és utasa, valamint a vádlott is kiszálltak, akin a nő számon kérte, hogy mit csinál, miért veszélyezteti az ő és a saját gyermekei életét? 

A férfi válaszképpen becsmérlő kifejezések mellett többször ököllel arcul ütötte a nőt, majd visszaült a gépkocsijába és elhajtott.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/05/tolna-megye-6-os-ut-buntetofekezes-verekedes-ugyeszseg-vademeles-kozelekedes-forgalom/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Január 1-jétől Belső-Erzsébetvárosban a parkolóhelyek harmadán kizárólag a lakók autói várakozhatnak majd este hat és …