2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Büntetőfékezés után autós üldözésbe kezdett az ámokfutó sofőr Győrben

Hirdetés

Büntetőfékezés után autós üldözésbe kezdett az ámokfutó sofőr Győrben

Az eset Győr városában történt, a Bakonyi úton. A közlekedési konfliktus abból indult, hogy a furgonos mindenképp meg akarta előzni az előtte haladó járművet, ami kicsit lassabban indult nála a piros lámpánál. Amikor ez nem jött össze neki, átlépett a záróvonalon, majd büntetőfékezéssel próbált elégtételt venni a közlekedőtársán. Aztán az út közepén kiszállt a kocsijából, tettlegességig fajuló erőszakkal akarta rendezni a vitát – mondta egy szemtanú.

A vádlott a sértett után indult, és egészen a rendőr-főkapitányság épületéig üldözte a sértetett. A felek kölcsönös fenyegetőzésének az épületből kilépő rendőrök vetettek véget.

Hirdetés

A sértett által vezetett járműben utazott várandós felesége is, a hirtelen fékezésre a járműben lévő tárgyak a földre estek. Ütközés, személyi sérülés azonban nem történt.

A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés, és az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat tiltsa el a közúti járművek vezetésétől. Az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság hoz döntést – olvasható a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/31/buntetofekezes-buncselekmeny-autos-uldozes-vademeles-rendorseg-gyor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

Kutyákat sétáltató gyalogosokat gázolt el egy férfi Győrben

A keddi baleset Győr központjához közel történt. Egy szentesi férfi Volkswagen típusú személyautójával az egyik …