2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bulisorozatot indított a kormány, megkoronázásaként helyi fideszesekkel kell fotózkodniuk a fellépőknek

Hirdetés

Bulisorozatot indított a kormány, megkoronázásaként helyi fideszesekkel kell fotózkodniuk a fellépőknek

Őszi Hacacáré néven országos rendezvénysorozatot jelentett be a kormány mintegy 130 helyszínen. Hivatalosan a bajba jutott zeneipar megsegítésére és az összetartozás erősítésére a cél, a Telex cikke szerint a bulisorozatnak  mindössze két szépséghibája van:

  • A helyszínt adó, eddig bejelentett települések kivétel nélkül fideszes vezetésűek, vagy Fidesz-közeli független polgármester vezeti őket.
  • A fellépő zenészeket arra próbálják rávenni, illetve bizonyos esetekben kötelezni, hogy fotózkodjanak a helyi kormánypárti, vagy kormányközeli városvezetővel, vagy országgyűlési képviselővel.

A lap kereste Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt, és a Magyar Turisztikai Ügynökséget is, hogy pontosan kik és milyen pénzből szervezik a 130 állomásos road show-t, érdemi választ azonban nem kaptak. Hivatalos kommunikáció híján egyelőre az gyanítható, hogy az Őszi Hacacáré költségeit valószínűleg az a 4,9 milliárd forint fedezi, amelyet július végén jelentett be az MTÜ a Magyar Közlönyben. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/08/oszi-hacacare-mtu-fotozkodas-fideszes-politikusokkal/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt este nyolc óra előtt nem sokkal Miskolcon az Andrássy …