2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Budapesti vásárral támogatják a koronavírus miatt árván maradt gyermekeket

Hirdetés

Budapesti vásárral támogatják a koronavírus miatt árván maradt gyermekeket

Fontosnak nevezte a köztársasági elnök felesége, hogy diplomaták részvételével vasárnap Budapesten tartott vásár bevételéből a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyermekek megsegítését végző Regőczi Alapítvány munkáját is támogatják – írja az MTI. 

Herczegh Anita, az alapítvány kuratóriumi elnöke az InterContinental Budapest szállodában megrendezett vásáron azt is elmondta, hogy Magyarország is képviselteti magát az eseményen, idén az Örökség Alkotóműhely magyar motívumokkal díszített, kézzel hímzett, modern termékeit vásárolhatták meg az érdeklődők a magyar standnál.

Az idei vásár teljes bevételét a Regőczi Alapítvány, a BIZSU közösségi tér, a Tovább Élni Egyesület és a Semmelweis Egyetem támogatására fordítják – tette hozzá az államfő felesége, a vásár fővédnöke.

A vásáron 25 ország nagykövetségei mutatták be nemzetük különlegességeit, kézműves termékeit, ételeit, italait és ajándéktárgyait. A látogatók többek között kazahsztáni tradicionális süteményeket és egyiptomi gyümölcskészítményeket is vásárolhattak.

Hirdetés

Az érdeklődőket tradicionális táncbemutatók is szórakoztatták; az eseményz a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/21/regoczi-alapitvany-herczegh-anita-koronavirus-arva-gyermek-vasar-tamogatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ma dönt az Országgyűlés a gyermekvédelmi népszavazásról

Ma dönt az Országgyűlés a gyermekvédelmi népszavazásról

A parlament hétfőn kezdődött ülésének második napja reggel 9 órakor, napirend előtti felszólalásokkal indul. A …