2021. március 4., csütörtökMa Kázmér napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.04. Kázmér Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Budapesten már kinyitott az edzőtermek 40 százaléka

Hirdetés

Budapesten már kinyitott az edzőtermek 40 százaléka

Február elejétől megötszöröződött a nyitva tartó budapesti edzőtermek száma. Bár az edzési lehetőség egyelőre csak azok előtt nyitott, akik valamelyik fővárosi sportegyesülethez tartoznak, ezekhez a klubokhoz bárki csatlakozhat. 

Beláthatatlan, mikor rendeződik a járványhelyzet, miközben az edzőtermek tulajdonosainak továbbra is fizetniük kell a bérleti díjat, ami egy 3-4 ezer négyzetméter alapterületű teremnél jelentős havi kiadás. Azoknak pedig, akik plázákban működtetnek termet, ehhez az üzemeltetési díj is hozzáadódik, tehát milliós nagyságrendről beszélhetünk

– mondta el Tóth Tamás, a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetségének alelnöke az Indexnek.

A termek jelenleg is veszteséget termelnek, ám lényegesen kevesebbet, mintha teljesen zárva tartanának – mutatott rá a szakember, hozzátéve, hogy az eredeti vendégkör 15-20  százaléka az, amely most is rendszeresen látogatójuk. Ők mind valamelyik egyesületnél bejelentett sportolók, hiszen magánemberként most nincs lehetőség a fitneszközpontokat igénybe venni.  Sokan vannak ugyanakkor, akik formálisan ugyan egyetlen sportegyesületnek sem tagjai, az edzés mégis a hétköznapjaik része volt. Ők joggal tartanak tőle, hogy elvesztik az eddig i formájukat és leromlanak az eddig elért eredményeik. 

Hirdetés

Kapcsolódó

Így nyitnának ki az edzőtermek

Plexifal, maszk használata, előzetes regisztráció is szerepel a javaslatok között.

Tóth Tamás szerint […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/11/edzotermek-ujranyitas-sportolok-sportegyesuleti-tagsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szörnyethalt az autós, aki kamionnal ütközött Sülysáp és Mende között

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. március 4-én 15 óra körül a 31-es főút …