2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Budapesten fogták el az eislingeni szatírt, egy budapesti pszichiátrián kezelték

Hirdetés

Budapesten fogták el az eislingeni szatírt, egy budapesti pszichiátrián kezelték

A Német Központi Célkörözési Egység 2023. január 25-én azonnali, gyors segítséget kért a Készenléti Rendőrségtől, ugyanis olyan információhoz jutottak, hogy egy súlyos, szexuális bűncselekmény elkövetése miatt körözött német férfi Magyarországon tartózkodhat. A KR NNI célkörözési nyomozóihoz eljuttatott adatok szerint az eislingeni szatírként elhíresült férfit egy budapesti pszichiátriai intézményben kezelték, de az információk szerint pár órán belül el akarták bocsátani az egészségügyi létesítményből − írta meg honlapján a rendőrség.

A magyar rendőrök azonnal megkezdték az információ leellenőrzését, majd helyszíni terepszemlét tartottak. Mivel a körözött 25 éves férfi ténylegesen az intézményben tartózkodott, egyből megszervezték elfogását. Kórtörténete alapján azonban korábban voltak agresszív dühkitörései, és zavart pszichés állapotára tekintettel tartani lehetett attól, hogy ellenállást tanúsíthat a rendőri intézkedéssel szemben, s megpróbálhatja magát kivonni az intézkedés alól, ezért speciális bevetési egység közreműködésére is szükség volt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/31/szatir-eislingen-elfogas-rendorseg/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Növekszik a Játékoskártya regisztrációt biztosító értékesítőhelyek száma

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230327-novekszik-a-jatekoskartya-regisztraciot-biztosito-ertekesitohelyek-szama-mar-4300-helyen-erheto-el.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …