2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Budapest világörökségi területfejlesztésének kommunkációjáért felel Böröcz László

Hirdetés

Budapest világörökségi területfejlesztésének kommunkációjáért felel Böröcz László

A kinevezésről szóló döntés péntek este jelent meg a Magyar Közlönyben. Böröcz László megbízatása 2024. július 31-ig szól. Miniszteri biztosként feladata lesz, hogy együttműködjön a Budai Várnegyed, a Citadella és a visegrádi műemlék-együttes területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztossal, Fodor Gergellyel és a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárával, Szalay-Bobrovniczky Vincével.

A 38 éves politikus figyelemmel kíséri majd az állami infrastrukturális beruházásokat és kulturális, turisztikai fejlesztéseket, ellátja a beruházásokkal és fejlesztésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatokat, továbbá kapcsolatot tart a világörökségi területen működő és tevékenykedő civil szervezetekkel is.

Hirdetés

Böröcz László 19 évvel ezelőtt került kapcsolatba a belvárosi Fidelitasszal, 2009-től már az országos szervezet operatív, majd ügyvezető alelnöke volt, 2015 és 2019 között pedig az elnöki posztot töltötte be. 2010-től a Fidesz-frakció […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/06/kinevezes-miniszteri-biztos-borocz-laszlo-budapest-vilagorokseg-teruletfejlesztes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia Badacsonynál: kétéves kislány fulladt a Balatonba

Borzalmas tragédia történt szombat délután a badacsonylábdihegyi kemping strandján: egy két és fél éves cseh …