2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Búcsúzik hivatalától Novák Katalin

Hirdetés

Búcsúzik hivatalától Novák Katalin

A közösségi oldalán is búcsúzik hivatalától Novák Katalin, aki, mint az Index  megírta , szerdán mondott le családokért felelős tárca nélküli miniszteri posztjáról. A távozás oka, hogy a Fidesz-frakció őt jelöli köztársasági elnöknek.

Amikor a keddi Kormányinfón Orbán Viktor miniszterelnök bejelentettea hírt, hozzátette, kolléganője már 2022. január 1-jétől távozhat a miniszteri pozícióból. Ezt szerdai Facebook-bejegyzésében maga Novák Katalin is megerősítette, a legújabb, csütörtöki posztból pedig az derül ki, hogy a köztársasági elnökségre jelölt politikus épp utolsó óráit tölti minisztériumában. Teszi mindezt két karácsonyfa társaságában.

Az egyik karácsonyfát egyébként a miskolci sajátos nevelési igényű gyermekektől kapta ajándékba, akiknek megköszönte, hogy gondoltak rá, valamint háláját fejezte ki minisztériumi csapatának a sokévnyi közös munkáért, a szakmai támaszért és az emberi minőségért.

Novák Katalin – aki Magyarország első női államfője lehet – a hét első felében szintén közösségi oldalán üzente meg, hogy megtiszteltetés számára Magyarországot képviselni, az egész magyar nemzetet szolgálni, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/23/novak-katalin-koztarsasagi-elnok-csaladokert-felelos-tarca-nelkuli-miniszter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drogközpont lehetett Pásztó – több száz millió forint értékű kábítószert találtak

Drogközpont lehetett Pásztó – több száz millió forint értékű kábítószert találtak

Több száz millió forintnyi kábítószert találtak a rendőrök Pásztón egy 52 éves férfi és 19 …