2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Buborék Brunch, a pezsgős életérzés

Hirdetés

Buborék Brunch, a pezsgős életérzés

Már meglévő hagyományai mellett reneszánszát éli a pezsgőzés Magyarországon. Olyannyira, hogy a hatalmas és dicső múlttal rendelkező Törley Manufaktúra mellett immár Tokaj-Hegyalján is megjelentek a bortermelők mellett a buborékos ital előállítói.

Noel Coward színműíró, forgatókönyvíró, színész szerint mindennapi életünk szerves része kellene a kulturált pezsgőfogyasztásnak. Ahogy egykor ki is jelentette:

Hogy miért iszom minden reggel pezsgőt? Hát nem mindenki ezt teszi?

Összeolvasztott szavak

A pezsgő és a brunch barátait most tartalmas kikapcsolódásra várja a Törley Manufaktúra szeptember 18-án, vasárnap, Budafokon a Törley Pezsgőpincészetben (Anna u. 7.).

Hirdetés

Először azt sem árt tisztázni, mit jelent a brunch. Az angol szóval a villásreggelit és a tízórait is illetik. Maga a kifejezés valójában breakfast (reggeli)és a lunch (ebéd)  szavak összevonásából született. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/15/buborek-brunch-a-pezsgos-eleterzes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rendőrautóval ütközött egy migránsokat rejtegető embercsempész Gencsapátinál

A 12 migráns október 2-án, a szerb-magyar határon jutott be illegálisan az országba. Itt a …