2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett

Hirdetés

Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett

Egy szóváltás nyomán vasárnap reggel két fiatal férfi megtámadott és megvert két másikat Pécs belvárosában. Többször megütötték és megrúgták őket, az egyik sértettet olyan mértékben bántalmazták, hogy elájult – nyilatkozott az RTL Klub Híradójának Szántó Valentin, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az RTL Klub információi szerint a két férfi orvosként dolgozik, és mindketten a saját nemükhöz vonzódnak. 

Erről a sajtóreferens azt mondta a Híradónak, hogy a sértettek szexuális beállítottsága nem közérdekű adat, de kollégái minden körülményt vizsgálnak. Néhány órával korábban pedig elkapták azt az apát és fiát, akik még múlt szerdán a budapesti Franciaország–Portugália Eb-meccsen köptek le és ütöttek meg két nőt, két egyetemistát, a feltevések szerint azért, mert szivárvány volt festve az arcukra. A két férfit garázdasággal gyanúsítják. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/28/meleg-orvosok-vefres-pecs/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …