2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Brutálisan megvertek egy férfit egy tatabányai dohánybolt előtt – videó

Hirdetés

Brutálisan megvertek egy férfit egy tatabányai dohánybolt előtt – videó

2021 november 28-án egy tatabányai dohánybolt előtt egy részeg férfi belekötött egy másik férfiba. Amikor kiszemelt áldozata visszakérdezett, agresszívan és szitkozódva megindult felé. Az áldozat bement az üzletbe, de a bejárati ajtót már nem tudta becsukni, mert a részeg támadó befelé nyomta és közben fenyegetőzött.

Az áldozatnak csak a dohánybolti eladóval együtt sikerült kitolnia a férfit az üzlet elé. A támadó viszont nem nyugodott meg, nem hagyta abba. Megragadta ajtóban álló férfi karját és szó szerint kirángatta az utcára, miközben halálosan megfenyegette.

A támadásnak a dohánybolt eladója vetett véget. Az áldozatnak 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de a szakértők szerint a bűncselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is.  Az ügyészek a vádiratban arra indítványozták, hogy a Tatabányai Járásbíróság a különös visszaeső férfit küldje börtönbe és a közügyeltől is tiltsa el. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220615-elvertek-egy-ferfit-egy-dohanybolt-elott-tatabanyan.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltűnt egy 17 éves lány Budapesten

Eltűnt egy 17 éves lány Budapesten

Azt írták, hogy Szilágyi Judit ismeretlen helyre távozott egy XV. kerületi gyermekotthonból. A fiatal lány körülbelül …