2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Brutális vétségek miatt emeltek vádat egy volt rendvédelmi dolgozó ellen

Hirdetés

Brutális vétségek miatt emeltek vádat egy volt rendvédelmi dolgozó ellen

A rendelkezésre álló adatok szerint a negyvenes éveiben járó férfi a saját és az élettársa kiskorú lányát is éveken keresztül abuzálta, mely cselekményekben időnként az élettársa is részt vett – olvasható az ügyészség oldalán. A vádirat szerint a férfi testi erejét kihasználva, egyúttal

a kiskorú sértettek ellenállását – veréssel vagy akár megöléssel történő fenyegetéssel – megtörve mindkét gyermeket nagyjából tízéves kora óta bántalmazta szexuálisan.

Hirdetés

Az abúzus és a bántalmazás addig tartott, amíg a gyerekek nagykorúvá váltak és elköltöztek otthonról. A férfi élettársa tudott a történtekről, azonban nem vetett véget az erőszaknak, hanem később, néhány alkalommal ő is részt vett a gyermekek szexuális cselekmények elvégzésére, valamint azok tűrésére kényszerítésében.

Élettársát is rendszeresen verte

A gyermekek bántalmazásán túlmenően a férfi az élettársát is rendszeresen verte, aki több csonttöréssel járó sérülést is elszenvedett az évekig tartó erőszak következtében.

A férfi az eljárás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/30/vademeles-abuzalas-rendvedlemi-dolgozo-ugyeszseg-szexualis-eroszak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Ha egy ország elfelejti a labdarúgómúltját, akkor nem lesz mire felépítenie a jövőjét

Orbán Viktor azt mondta: a kiadvány elsősorban a helyieknek fontos, de a magyar futball számára …