2021. június 14., hétfőMa Vazul napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.14. Vazul Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Brutál UV-sugárzás jön, naptej nélkül leégünk

Hirdetés

Brutál UV-sugárzás jön, naptej nélkül leégünk

Végre megértük, hogy már inkább az UV-sugárzás miatt kell aggódni, mint a fenyegető felhőszakadások és jégesők okán. Tegnap este még viharfelhőket vonultatott fel az Időkép webkamerája a Prédiákálószéken, de a naplementével a rossz idő is nyugovóra tért. Mindenesetre csodás gyorsított felvétel készült az eseményről.

Míg az elmúlt napokban olyan fogalmakkal kellett behatóan megismerkednünk, mint a tölcséres fúvókájú hangszerről elkeresztelt tuba és a magassági hidegcsepp, ami labilizálta a felettünk lévő légkört, és a felszíni összeáramlási zónákkal karöltve többfelé alakított ki záporokat, zivatarokat, addig ma már az ország túlnyomó részén verőfényes napsütésre számíthatunk, olyannyira, hogy a meteorológiai intézet figyelmeztetést adott ki a káros sugárzás mértékére: 11 és 15 óra között  helyenként nagyon erős lesz az UV-sugárzás, így célszerű gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről.

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/01/idojaras-napsutes-nyar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sváby András feladta a harcot az álhírek ellen, a nyomozást is viccnek tartja

Sváby András feladta a harcot az álhírek ellen, a nyomozást is viccnek tartja

Bizonyítékokkal együtt szállította a rendőrségnek a sztorit olyan álhírportálok ellen, amelyek szerint már létezik egy szer, …